Jack John Christopher Depp iii

by rummen

Jack John Christopher Depp iii föräldrar är superkändisar. Johnny Depp behöver ingen närmre presentation och egentligen inte mamma Vanessa Paradis heller. Vanessa är också skådespelare, tilläggas kan att hon är sångerska, låtskrivare och modell utöver skådespeleriet.

I Neuilly-sur-Seine, 7 kilometer från Paris stadskärna, har Jack vuxit upp med sin mamma och syster, Lily Rose. En stor skillnad mellan syskonen är emellertid att Lily Rose varit i rampljuset länge. Jack har knappt synts till alls.

Två länder som hemland

När mamma och pappa skilde sig, fick Jack 2 hemländer eftersom pappa Johnny flyttade tillbaka till Amerika. Tydligt är att Jack föredrar att spendera mest tid i Frankrike hos mamma Vanessa. Jack och syster Lily Rose har tydligt visat att de inte uppskattar pappas nya fru Amber. Därför bör ju Pappa Johnny se mer av sina barn nu, när äktenskapet med Amber är över.

En vanlig grabb

Jack John Christopher Depp iii lever ett tillbaka draget liv. Detta är ett eget val. Jack är inte mycket närvarande på sociala medier. Resultatet blir att han är ovanlig och media har inte så mycket information om hans intressen och privata liv. Till skillnad från de flesta jämnåriga som gärna syns på sociala medier så verkar Jack föredra att umgås med nära vänner och familj.

Relaterade inlägg