Clas Olof Caspersson

by rummen

Radioprofilen Clas Olof Caspersson är ett bekant namn för många. Claes-Olof ”Cloffe” Caspersson var en omtyckt radioprofil och saknad av många lyssnare. Han var även känd som programledare på radiokanalen Bandit Rock och Rockklassiker. Under våren 2022 dör Clas tragiskt nog hemma i hemmet, vid en ålder av 42 år. I media går de ut med att han har omkommit i en tragisk olycka i hemmet. Den mer specifika orsaken vad som har hänt i hemmet är dock inte bekräftat från säkra källor.

Clas Olof Caspersson Flashback

I plattformen Flashback diskuteras rykten och spekulationer kring Clas bortgång. På plattformen kan vem som helst skapa en användare och sedan kommentera från detta alias. Deras alias är ofta av ett annat namn är deras egna för att undvika att avslöja sin identitet. Därför är det många som tar sig friheten att kommentera och sprida vidare rykten och spekulationer.

Saknad av många nära och kära

Familj, vänner, arbetskompisar och lyssnare har en stor saknad till Clas än idag. Radion var det media som gick ut angående bortgången när de blivit kontaktade av familjen. Många skriver även i tråden i Flashback hur de lyssnade på honom i radion och saknar hans röst.

Relaterade inlägg